• Raadplegingen op afspraak

  BEST Afspraak ONLINE:  https://www.mtc-it4.be/patient/index.html#/appointments/multi/bjNkcWkyQmFRMkpDVTRFNndleFgzT3ZQRnkwZTh6djRHVWwxVEltdUlCaVowYU5CaExzSDFFSUxCVDZWaCtwSQ== dan klik rechts boven voor Nederlands U moet een gebruikers code creëren bestaande uit een LOGIN en een wachtwoord voor afspraken. Het is normaal nodig  uw nummer bij het Belgische Rijksregister  te coderen ( bovenaan rechts op uw sis kaart of bovenaan links van de verso van uw identiteitskaart .) Indien men geen Rijksregisternummer heeft kan u uw geboortedatum (ddmmjj), een spatie , de cijfers 333 , een spatie ,de cijfers 22 invoeren. U zal onmiddellijk een mailbericht ontvangen om uw inschrijving te bevestigen door op een link te klikken. Indien u problemen ondervindt om uw gebruikerscode te creëren  kan u , ofwel , een mail sturen naar support@rdvous.be, ofwel telefoneren naar de   vastlijn : 02 736 46 96, tussen 08 u tot en met 18u.
 • Raadplegingen zonder afspraak: Enkel de Maandagen van 16u tot en met 18u

  Voor de raadplegingen zonder afspraak kunt u tussen 16 en 18 uur  komen. Dokter Bouchlis of Dr Van Osta   zijn hiervoor afwisselend beschikbaar; maar voor beter verlopen van de raadplegingen en wachttijd binnen de wachtzaak is het gevraagde om aan de raadplegingen met afspraken voorkeuren geven. OPGELET : vanaf 01/09/2016 zijn de consultaties altijd per afspraak . Er zijn dus geen consultaties meer zonder afspraak van 16u tot 18u. Met uitzondering van de maandagen van 16u tot 18u, waarvoor er geen afspraak nodig is. Met dank voor uw medewerking. afspraken : best www.afspraken.be of 02 736 46 96.
 •  
 • Weekend

  U kan telefoneren naar de Brusselse Wachtdienst: GBBW http://gbbw.be/index.php/nl/ (Tweetalige+Engels), waar wij actief aan meewerken: 02 201 22 22.  
 • U kan Dr Bouchlis spreken

  – op zijn gsm 0498 12 80 35 de dinsdag van 15u tot en met 16u en de donderdag van 11u tot 12u.voor afspraken: naar de   vastlijn : 02 736 46 96, bij voorkeur s’morgens vanaf 08 uur tot  16u.
 • U kan Dr Van Osta spreken

   -op zijn gsm:  0495741710 : van 8u30 tot 9u (gelieve niet voor afspraken of resultaten) – Voor afspraken:https://www.mtc-it4.be/patient/index.html#/appointments/multi/bjNkcWkyQmFRMkpDVTRFNndleFgzT3ZQRnkwZTh6djRHVWwxVEltdUlCaVowYU5CaExzSDFFSUxCVDZWaCtwSQ== of  naar de   vastlijn : 02 736 46 96, bij voorkeur s’morgens vanaf 08 uur tot  18u. – voor resultaten of anderen op  0495741710  van 16u30 tot en met 18u00 
 • Consultaties op afspraak op zaterdagsvoormiddag.

  Dr Bouchlis zal , op afspraak, sommige  zaterdag voormiddagen patienten zien. Hiervoor dient de afspraak gemaakt worden ten laatste voorr vrijdag 12 uur, voor de eropvolgende zaterdag; Bij voorbeeld : voor een afspraak op zaterdag 15 juni moet u ten laatste op vrijdag 14 juni voor 12 uur telefonsich contact nemen.
 • Globaal Medische Dossier-delen van medische resultaten- samenvatting van uw dossier SUMHER.

  Het wordt aangeraden aan de patiënten 1 globaal medisch dossier te openen bij 1 van beide dokters. Indien dit GMD geopend werd bij Dr. Bouchlis, is deze ook actief bij Dr. Van Osta en vice versa. Het GMD geeft ook een betere terugbetaling van de verzekering met Dr Van Osta of Dr. Bouchlis en houdt het niet tegen andere specialisten en huisartsen te consulteren. Volledig apart van het openen van een GMD is het ook mogelijk om resultaten van ziekenhuizen te delen met huisartsen en andere specialisten die u verzorgen (bloedafname, radiologie,…), met uw toestemming (verzekeringsartsen, artsen van ziekenfondsen, controle artsen of artsen op het werk worden hierbij uitgesloten). (www.patientconsent.be) Ook volledig apart van het GMD kunt u vragen aan Dr. Van Osta of Dr. Bouchlis een samenvatting te maken van uw dossier die toegankelijk zal zijn voor de artsen die u verzorgen, met uw toestemming SUMmarized Electronic Health Record (SUMHER) (verzekeringsartsen, artsen van ziekenfondsen, controle artsen of artsen op het werk worden hierbij uitgesloten).